Georgina Rodrigez, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ŠOK

RADILA U BUTIKU, PA JOJ FUDBALER MILIONER PROMENIO ŽIVOT: Kupio joj torbu od 65.000 evra, evo koliko mesečno DOBIJA

Priča o njoj je prepuna životnih turbulencija koje su dokaz da život može da se ponekad preokrene u trenu.

Objavljeno: 04.06.2024. 21:01h > 21:12h

Njoj se taj preokret desio dok je radila u Gucci butiku gde se pojavio prebogati fudbaler sa kojim je uskoro počela vezu i zasnovala porodicu. Danas uživa u pravom bogatstvu čime neretko i iritira javnost jer voli da istakne koliko je bogata. Na meti kritika našla se nedavno, nakon što se pojavila u VIP loži tokom finala saudijskog Kupa kralja, u kojem je klub Al Nassr za koji igra njen verenik Kristijano Ronaldo izgubio od Al Hilala.

Ronaldo je plakao nakon tog poraza, a nekima je zasmetao način na koji je Georgina Rodrigez pozirala posle te utkamice: "Trebalo je da bude tužna zbog njega, a ne da objavljuje svoje fotografije", "Ni ne uživaš u igri, samo si došla da se fotografišeš", "Kristijano plače, a Georgina se fotka"....

Georgina je nastavila u svom stilu, a na prethodnoj seriji slika u prvi plan je dospela luksuzna Hermes torba čija je cena 65.000 evra, ovaj model je samo delić njene skupocene kolekcije prestižnih tašni. Ima ih u raznim bojama i veličinama, pa joj možda nekada čak i teško da izabere koju će poneti.

Brojne komentare inicirala je pre nekoliko godina priča da Georgina dobija 100.000 evra mesečno od Ronalda jer brine o deci, porodici i kući. Podsetimo, fudbaler je 2010. uz pomoć surogat majke dobio sina Kristijana Ronalda juniora, a 2017. je na isti način dočekao blizance Evu i Matea. Sa Gerginom je 2017. dobio ćerku Alanu Martinu, a 2021. na svet su došli njihovi bliznaci, sina i ćerku. Nažalost, dečak je preminuo ubrzo nakon rođenja.

Rodrigez je sa verenikom sklopila gvozdeni ugovor prema kojem joj u slučaju da raskinu, iako nisu u braku, mesečno pripada 100.000 evra, do kraja života, piše Telemadrid.

Ronalda je srela 2016. dok je radila u butiku u Madridu. „Konačno sam mogla da krenem kući, tri sata kasnije nego što je bilo u planu i dok sam se spremala, Kristijano je ušao sa svojim najstarijim sinom i prijateljima. Osetila sam leptiriće u stomaku... Prvi put smo se sreli u Gucci radnji, gde sam radila kao asistentkinja u prodaji. Nekoliko dana kasnije, ponovo smo se videli na jednom događaju ovog brenda. Tu smo mogli da ćaskamo u opuštenijoj atmosferi, van mog radnog okruženja. Za oboje je to bila ljubav na prvi pogled“, rekla je za The Sun.

On je zbog raskinuo vezu sa Irinom Šajk, sa kojom je bio pet godina iako se pisalo da je tom raskidu kumovala njegova majka. „Sećam se da je jednom došao Bugatijem. Moje koleginice su "poludele". Stigla sam autobusom, a otišla Bugatijem. Ljudi nisu mogli da poveruju“, prisetila se još jednog detalja. Dobila je otkaz jer je privlačila ogromnu pažnju zbog veze sa sportistom što je ometalo posao. On joj je ubrzo pronašao zaposlenje gde je dobila platu od 1.000 evra mesečno.

„Kada sam prvi put bila u Kristijanovoj kući, izgubila sam se. Htela sam odem u kuhinju po vodu i nisam imala predstavu gde treba da idem. Nekada mi je trebalo po pola sata da nađem dnevnu sobu jer nisam umela da se vratim. Bila je tako velika“, ispričala je jednom prilčikom.

BONUS VIDEO:

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)