Jelena Đoković tokom meča Novaka Đokovića i Fransiska Serundola, Foto: Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

najbitniji član tima!

MA KAKAV TRENER, TU JE JELENA! Novak se u najtežem trenutku okrenuo ka njoj - reagovala je ovako (VIDEO/FOTO)

Razgovor supružnika u najbitnijem delu meča

Objavljeno: 04.06.2024. 08:15h

Novak Đoković pobedio je Fransiska Serundola posle preokreta i pet setova i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa.

Najbolji teniser sveta doživeo je povredu kolena, onda i nezgodno pao, ušao u raspravu sa supervizorom, dobio zvižduke sa tribina i na kraju slavio.

Novak Đoković na meču protiv Fransiska Serundolafoto: Schreyer / imago sportfotodienst / Profimedia

Veliku ulogu u svemu tome odigrala je njegova supruga Jelena koja sedi pored ljudi koji inače vode računa o njegovoj formi i fizičkoj pripremljenosti.

Deluje da je ovoga puta, više nego ikada, Jelena uključena u tok meča pošto su njih dvoje tokom turnira u Parizu u više navrata komunicirali između poena.

Jelena Đoković tokom meča Novaka Đokovića i Fransiska Serundolafoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna takva situacija desila se i tokom susreta protiv Serundola u petom setu kada je Novak servirao za potvrdu brejka.

U tom trenutku je Đokovića nešto iznerviralo, a Jelena je bila tu da kratko popričaju i da pokuša da mu promeni raspoleženje.

Najbolji teniser svih vremena nije se svađao sa svojom suprugom, već je ona pokušala da ga opusti i natera da se koncentriše pred veoma važan deo meča.

Ista situacija dogodila se u prethodnoj rundi protiv Lorenca Musetija kada je prvi reket sveta istakao da mu je supruga "novi-stari psiholog."

Bonus video:

(Espreso/V.P)