Foto: Printscreen: Instagram/bobanlaziic

PREDIVNO

PEVAČ ZVEZDA GRANDA POSTAJE OTAC: Nedavno je imao ŽESTOKU SVAĐU sa Popovićem, a sad PODELIO PRELEPE VESTI

Bobanovo učešće u ovoj sezoni obeležila je svađa sa Sašom Popovićem u jednoj emisiji

Objavljeno: 03.06.2024. 16:12h

Ovogodišnji takmičar "Zvezda Granda" Boban Bole Lazić čeka drugo dete, a radosne vesti podelio je na društvenim mrežama.

Zvezda Granda Boban Lazić i njegova supruga Marija sa starijom ćerkom su otkrili pol bebe i saznali da će za nekoliko meseci dobiti sina.

- Potpuna sreća – napisao je on uz video koji je pratila pesma Marije Šerifović "Dolazi lubav"

Podsetimo, Bobanovo učešće u ovoj sezoni obeležila je svađa sa Sašom Popovićem u jednoj emisiji, dok se pevač nakon toga izvinio za sve što je izgovorio na Grandovj sceni.

- Ne kajem se, mislim da sam preterao u prekidanju žirija. Ja sam vaspitano dete, odrastao sam u centru grada i vaspitan sam da ne prekidam odrasle kada pričaju, ali jednostavno je bio takav trenutak i da me ne bi preskočili sa komentarima, gledao sam da upadam u reč da bi rekao ono što sam osećao i ne kajem se što sam to rekao. Mislim da je medijski okej propraćeno, preterano sam reagovao kada sam rekao da mi mesto nije tu, iako nisam to mislio. Mnogi pričaju da je namešteno, za Grand sam oduvek pričao, ko god me pita, da se to ne namešta i ja sam živ primer. Došao sam do devetog kruga bez ičega, niko nema ništa od mene, ne postoje nikakva nameštanja – rekao je on za Grand.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Nina Denda Prenela: I.R)