Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

rijaliti

MILJANA KULIĆ NAPALA OVOG ČOVEKA, POMENULA I ABORTUSE: Prava DRAMA desila se u Eliti, uputila je TEŠKE REČI

Prijateljski razgovori na početku poprimili su drugačiji ton

Objavljeno: 30.05.2024. 16:24h

Miljana Kulić uglavnom je javnosti ostala upmaćena po skandalima, tučama i nasilju, ali i abortusima tokom svoje rijaliti karijere.

Ovih dana zadrugarka najviše vremena provodi sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je nedavno ponovo ušao u "Eliti". Prijateljski razgovori na početku poprimili su drugačiji ton, pa ga je Kulićeva napala jer je sa njim zatrudnela više puta.

- Svi znaju koliko sam propatila zbog tebe i koliko si me izmanipulisao. Zato tako propadaš - rekla je Miljana.

- Dobro, nek bude tako i nek mi Bog sudi. Najviše što sam ti uopšte pružio šansu - odgovorio joj je.

foto: Printskrin: Youtube/ElitaOfficial

- Ti si klošar i smrdlja, a ja sam perspektivna. Mlada sam, mogu da zaradim i dalje. Ti ćeš ostati klošar i kazniće te za sve što si mi uradio. Tri puta si mi naneo najveću bol, da idem na kiretažu. Drago mi je da dete nema tvoju genetiku i da nema tu fizionomiju kao ti. Narkomančino - ispalila je Kulićeva ove reči i dotakla se Zoline majke.

- Kriva je tvoja majka Bosa, koja je pustila da se drogiraš i da se kockaš, a moje dete vaspitavamo moji roditelji i ja. Oduzimaš novac od mog deteta, najveći si klošar. Nikad ništa nećeš dobiti. I dalje si u dugovima, jadniku - izvređala je Miljana svoju najveću ljubav.

Podsetimo, Miljana ima sina Željka koga je dobila tokom kratkog odnosa sa Ivanom Marinkovićem u rijalitiju "Parovi". Sa Ivanom, koji joj je trenutno cimer u "Eliti" nikako nije u dobrim odnosima, a u medijima se tim povodom oglašava njena majka Marija.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/N.L/prenela:B.S.)