Nikol Šerzinger, Foto: Instagram

SVAKA ČAST

OVO SU SVI ČEKALI: Najzgodnija žena se SNIMILA SA VERENIKOM, ONA NA SEBI IMA SAMO TRAČICE: Snimak baca u AKCIJU

Nikol pleše sa svojim verenikom Tomom Evansom i prijateljima, a izvajano telo dolazi u prvi plan, jer je pevačica obukla kupaći koji ističe njene grudi, a trakice na bokovima su tek posebna priča.

Objavljeno: 28.05.2024. 07:41h > 07:43h

Nikol Šerzinger (45) poznata je po svom raskošnom glasu, lepoti, ali zgodnom telu, koje, čini se, iz godine u godinu izgleda sve bolje. Ona je zaista neko može da se pohvali besprekornom figurom u petoj deceniji.

Nikol Šerzinger je novim video-snimkom koji je objavila na društvenoj mreži "Instagram" oduševila i muškarce i žene i pokazala zašto joj nije odoleo ni osam godina mlađi verenik.

Naime, na snimku, Nikol pleše sa svojim verenikom Tomom Evansom i prijateljima, a izvajano telo dolazi u prvi plan, jer je pevačica obukla kupaći koji ističe njene grudi, a trakice na bokovima su tek posebna priča.

Pored fanova, njen video su komentarisale i poznate ličnosti i svi su se složili jedno - Nikol izgleda nikad bolje!

"Jel ti piješ neki eliksir mladosti? Ženo, izgledaš kao dar od Boga", "Nikol, pa tek onda svi drugi", "Ok, ne mogu da prestanem da gledam", glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Nikol i njen partner Tom verili su se prošle godine na Havajima. Srećne vesti podelila je na Instagramu.

"Rekla sam da",- napisala je kratko u opisu fotografija, dok je Tom budućoj supruzi poručio: "Moja zauvek".

Nikol i Tom upoznali su se 2019. godine kada je ragbista učestvovao u 'The X Factor: Celebrity' sa bendom Try Star. Neko vreme se šuškalo o njihovom raskidu, ali su oboje potvrdili da su i dalje u vezi.

(Espreso/blic žena/prenela P.V.)