Tamara Đurić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BOMBA

NIKAD VRELIJE FOTKE NAŠE STARLETE: Fatalna crnka se PONOVO VRATILA NA STARO, muškarcima će padati GRAŠKE ZNOJA

Tamara je nedavno izvadila silikone iz grudi, a sada je ponovo kako su pisali domaći mediji ugradila silikonske grudi, zatim operisala uši, a potom se podvrgla izbeljivanju kože.

Objavljeno: 27.05.2024. 19:48h

Starleta Tamara Đurić, ponovo se podvrgla nizu estetskih zahvata.

Naime, Tamara je nedavno izvadila silikone iz grudi, a sada je ponovo kako su pisali domaći mediji ugradila silikonske grudi, zatim operisala uši, a potom se podvrgla izbeljivanju kože.

Ovim povodom, Tamara se oglasila i potvrdila sve, a osim toga ona je sada na svom profilu na Instagramu pokazala nove velike grudi i kako sada izgleda.

FOTO: Printskrin /Instagram / tamarastar89
FOTO: Printskrin /Instagram / tamarastar89
FOTO: Printskrin /Instagram / tamarastar89
FOTO: Printskrin /Instagram / tamarastar89

- Tačno je, ali ne bih otkrivala koliko kubika sam stavila. Ostalo ne bih ni komentarisala. Nemam šta kome da polažem račune. Ne prija mi medijska pažnja i ne bih volela više ni sa kim da polemišem o svojim zahvatima, a još manje o privatnom životu - rekla je Tamara, a na konstataciju da su posle nje, mnoge starlete smanjile svoje poprsje, rekla je:

- Puj pike, ne važi! Nema lepše žene od one sa velikim grudima - zaključila je Tamara Đurić.

Inače, kako pišu domaći mediji Tamara Đurić podvrgla se ponovnoj operaciji ugradnje silikona, a ovoga puta, svoje poprsje uvećala je za 550 kubika - pisao je "Informer"

Bonus video:

(Espreso/Blic Prenela: I.R.)