Evo kako izgleda brod greha, Foto: Printscreen / tiktok / 4ourplay

VIDEO

OVAKO IZGLEDA PRAVI PRAVCATI SVINGERAJ: Krstarenje na kom je BLUD I NEMORAL - imaju tajni znak da je ULAZ SLOBODAN

Ovo je "brod greha"

Objavljeno: 22.05.2024. 10:15h

Bela i njen suprug Džejs po treći put učestvuju u svingerskom krstarenju, koje mnogi nazivaju "brod greha". U nedavnom videu na Tik-Toku, Bela je odlučila da pokaže kako izgleda ova vrsta odmora. Odmah po ukrcavanju na kruzer, par je dočekala gomila dušeka raspoređenih po podu, koje Bela naziva "igraonicama". U videu ona objašnjava detalje njihovog putovanja i iskustva.

- Mi smo u otvorenom braku. Već treću godinu iznajmljujemo baš ovu sobu, sviđa nam se pogled iz nje. Možete da dođete na ovo krstarenje da razgledate okolinu i uživate u sunčanju i hrani, a ukoliko ste raspoloženi za svingerska okupljanja, u tom slučaju stavite razne nalepnice na vrata kabine, obavezno ananas.

Tako će drugi parovi moći da znaju da ste raspoloženi za intimnija druženja i ostaviće podatke, takođe na vratima ili će vas sresti za ručkom - ističe Bela, a piše portal LADBible.

Ova žena je podelila snimke iz njihove sobe, ukrašene raznim bedževima i simbolima koji ukazuju na njihove slobodne preferencije, uključujući ananas - znak u zajednici svingera da su "raspoloženi za zabavu".

Na brodu se nalaze posebne sobe i palube gde odeća nije potrebna, kao i razne "igraonice" za odrasle. Cena ovog krstarenja je oko 185 evra po osobi po noći, a brod može da primi do 2.000 putnika.

Jedna od glavnih atrakcija su tematske večeri koje pomažu parovima da se još više opuste. Bela je u svom videu pokazala kako su ona i Džejs obukli pidžame za tematsko veče pidžama žurke. Ona je dodala da je to jedini snimak koji ima te večeri, ali sudeći po snimku, očigledno su se dobro proveli.

Uprkos uobičajenim zabludama, Bela naglašava da ovakva krstarenja nisu se*sualne zabave bez pravila – postoji niz strogih pravila kojih se putnici moraju pridržavati. Bela i Džejs planiraju da nastave svoje svingerske avanture, jer su pronašli način da se povežu i uživaju.

- Imamo neke drage ljude koje nismo videli od svingerskog okupljanja prošle godine i jedva čekamo da ih vidimo. Većinu dana Džejs i ja provodimo sami uživajući u pogledu i hrani, dok se tetmatske žurke odvijaju noću - objasnila je ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)