Topli sendviči po bakinom najboljem receptu, Foto: Jela Jelena Petrović
VIDEO
BAKA JELA OD HLEBA PRAVI MAGIJU: Ovi TOPLI SENDVIČI su toliko dobri da ćete poželeti da ih JEDETE SVAKI BOŽIJI DAN
Kako da stari hleb dobije novo ruho, topli sendvič sa eksplozijom ukusa idealan za gladne
Objavljeno: 22.05.2024. 09:17h
Ilinka Orović
Najbolji topli sendviči po bakinom starom receptu, svideće se svakome ko jednom proba.
Potrebno je:
- Sečen stari hleg
- 2.-3 jaja
- 100 gr sira
- 100 gr šunke
- kečap
- origano
- 100 gr rendanog kačkavalja
- 50 mleka ili jogurta
Priprema:
U činiju razbiti jaja dodati sir malo izmešati, dodati pola kačkavalja, i šunku na listiće kao i origano .
Možete dodati i malo ljute paprike po želji. Hleb tanje kriške, premazati obilno kačkavaljem pa kašikom rasporediti nadev iz činije.
Odozgo na sredinu staviti ostatak kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 30 minuta
Servirati toplo, Vrhunsko, Nadam se da ste gladni i da će se ovom sendvičom slatko naručkati.
BONUS VIDEO:
(Espreso / I.O.)