Ispohovana piletina, Foto: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom

caka zlatna vredna

DOMAĆICA OTKRILA U ŠTA STAVLJA PILETINU PRE POHOVANJA: Zbog 5 sastojaka ispadne najukusnija - kuvari to ne znaju

Domaćica otkrila 5 sastojaka zbog kojih joj pohovana piletina ispadne najukusnija

Objavljeno: 10.05.2024. 11:56h

Kada pomislimo na ukusna jela sa mesom uglavnom nam je najbitnije da bude sočno, mekano i hrskavo.

Naše domaćice uglavnom najviše koriste piletinu jer osim što može da se ispohuje, isprži, od belog mesa ispadnu i najukusnija jela.

Jedna iskusna kuvarica je otkrila trik koji je zlata vredan kada je u pitanju sočno belo meso. Njen savet će svima značiti i sigurno smo da ćete ga praktikovati redovno.

Seckanje piletine na kockicefoto: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom

Sada je isto jedna kuvarica otkrila kako pohuje belo meso da bi bilo najukusnije.

Pre svega ona na početku ona iseče piletinu na sitne kockice.

Zatim umuti dva jaja u činiji, pa doda jednu kašičicu pavlake, vrlo malo jogurta, pa sve dobro promeša.

FOTO: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom
FOTO: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom
FOTO: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom
FOTO: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom
FOTO: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom
FOTO: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom

Posle toga u smesu dodaje malo soli, suvi začin, alevu papriku, beli luk u granulama, kari, začin za piletinu i opet sve dobro promeša.

Nakon toga iseckanu piletinu ubacuje u smesu, a zatim uvalja u prezle i prži u vrelom ulju u tiganju.

Detaljno je objasnila postupak pripreme i pohovanja:

Bonus video:

(Espreso/N.J)