caka zlatna vredna
DOMAĆICA OTKRILA U ŠTA STAVLJA PILETINU PRE POHOVANJA: Zbog 5 sastojaka ispadne najukusnija - kuvari to ne znaju
Domaćica otkrila 5 sastojaka zbog kojih joj pohovana piletina ispadne najukusnija
Kada pomislimo na ukusna jela sa mesom uglavnom nam je najbitnije da bude sočno, mekano i hrskavo.
Naše domaćice uglavnom najviše koriste piletinu jer osim što može da se ispohuje, isprži, od belog mesa ispadnu i najukusnija jela.
Jedna iskusna kuvarica je otkrila trik koji je zlata vredan kada je u pitanju sočno belo meso. Njen savet će svima značiti i sigurno smo da ćete ga praktikovati redovno.
Sada je isto jedna kuvarica otkrila kako pohuje belo meso da bi bilo najukusnije.
Pre svega ona na početku ona iseče piletinu na sitne kockice.
Zatim umuti dva jaja u činiji, pa doda jednu kašičicu pavlake, vrlo malo jogurta, pa sve dobro promeša.
Posle toga u smesu dodaje malo soli, suvi začin, alevu papriku, beli luk u granulama, kari, začin za piletinu i opet sve dobro promeša.
Nakon toga iseckanu piletinu ubacuje u smesu, a zatim uvalja u prezle i prži u vrelom ulju u tiganju.
Detaljno je objasnila postupak pripreme i pohovanja:
Bonus video:
(Espreso/N.J)