Prženice na bosanski način, Foto: Printscreen/Youtube/bosniancook

ovo je i više nego ukusno

BOSANKA OTKRILA SASTOJAK ZBOG KOJEG JOJ PRŽENICE ISPADNU NAJSOČNIJE: Samo to dodaje u jaja - bolje su od naših

Bosanka otkrila kako pravi najsočnije prženice

Objavljeno: 09.05.2024. 13:30h

Svako jutro razmišljamo šta bi mogli da spremimo ukusno za doručak, a da bude ukusno, brzo i jednostavno za pripremu.

Nekada domaćice i dan ranije vole da spreme nešto što može da se ponese na posao. Svi smo ljubitelja mesa, a najviše volimo belo meso.

Teško nam je samo da ga jedemo kada je suvo, a jedna domaćica je otkrila kako da bude sočno uz trik koji je zlata vredan.

Sada se vraćamo na nešto što niko ne može da odbije, a u detinjstvo smo najviše to jeli.

FOTO: Printscreen/Youtube/bosniancook
FOTO: Printscreen/Youtube/bosniancook
FOTO: Printscreen/Youtube/bosniancook
FOTO: Printscreen/Youtube/bosniancook

Jedna Bosanka je otkrila svoj recept i objasnila kako pravi najsočnije prženice koje se tope u ustima zbog mekoće i sočnosti.

Njena priprema je jednostavna, a ukus zagarantovan.

Pre svega hleb isecite na kriške, a zatim umutite tri jaja.

Nakon toga umućena jaja pomešajte sa mlekom u činiji i posolite, a onda svako parče hleba potopite u dobijenu smesu.

Prženice na bosanski načinfoto: Printscreen/Youtube/bosniancook

Posle toga umočen hleb stavljate u tiganj i pržite sa obe strane dok hleb ne dobije zlatnu boju i koricu.

U videu je objasnila kako ona to radi:

U ovakvim prženicama će cela porodica uživati.

Bonus video:

(Espreso/N.J)