ovo je i više nego ukusno
BOSANKA OTKRILA SASTOJAK ZBOG KOJEG JOJ PRŽENICE ISPADNU NAJSOČNIJE: Samo to dodaje u jaja - bolje su od naših
Bosanka otkrila kako pravi najsočnije prženice
Svako jutro razmišljamo šta bi mogli da spremimo ukusno za doručak, a da bude ukusno, brzo i jednostavno za pripremu.
Nekada domaćice i dan ranije vole da spreme nešto što može da se ponese na posao. Svi smo ljubitelja mesa, a najviše volimo belo meso.
Teško nam je samo da ga jedemo kada je suvo, a jedna domaćica je otkrila kako da bude sočno uz trik koji je zlata vredan.
Sada se vraćamo na nešto što niko ne može da odbije, a u detinjstvo smo najviše to jeli.
Jedna Bosanka je otkrila svoj recept i objasnila kako pravi najsočnije prženice koje se tope u ustima zbog mekoće i sočnosti.
Njena priprema je jednostavna, a ukus zagarantovan.
Pre svega hleb isecite na kriške, a zatim umutite tri jaja.
Nakon toga umućena jaja pomešajte sa mlekom u činiji i posolite, a onda svako parče hleba potopite u dobijenu smesu.
Posle toga umočen hleb stavljate u tiganj i pržite sa obe strane dok hleb ne dobije zlatnu boju i koricu.
U videu je objasnila kako ona to radi:
U ovakvim prženicama će cela porodica uživati.
Bonus video:
(Espreso/N.J)