Ilustracija, Foto: Jelajelena Petrovic
recept
EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!
Evo kako da napravite najslađi prebranac
Objavljeno: 03.05.2024. 08:29h
Marija Marković
Ovaj recept sve domaćice mroaju imati
Potrebno je:
- 500 gr pasulj tetovac
- 3 veće glavice crnog luka
- 2 glavice belog luka
- lovorov lisr
- biber u znu
- mleven biber
- so..biber
Priprema :
Pasulj oprati dobro, i skuvati u prvoj vodi i prosuti pa naliti drugu dodati vodu, sipati 2 kašike maslinovog ulja, lovorov list biber u zrnu pa staviti da se pasulj kuva.
Ostaviti malo vode.
U tiganj sipati 50 ml ulja i na rebarca iseći crni luk da se izdinsta i dodati seckan beli luk i mlevenu crvenu papriku, zatim so i biber i sve izmešati.
U djuveč sipati malo pasulja pa dodati luk, pasulj. Odozgo sipati malo ulja i paprike i preliti . Staviti u rernu na 220 C da se pasulj zapeče oko 30 minuta.Hvala što pratite bakine recepte!
Bonus video:
(Espreso/Prenosi M.M.)