PAŽNJA
GLAVNI PEKAR ĐOKOVIĆEVOG RESTORANA OTKRIO RECEPT ZA HLEB KOJI ON UVEK JEDE: Zoran kaže da ga NON STOP PORUČUJE
U pitanju je Zoran Radlovački, majstor svog zanata i specijalista je za bezglutenske đakonije
Najbolji teniser svih vremena ima i svog pekara koji je zadužen za ovaj deo njegove ishrane.
U pitanju je Zoran Radlovački, majstor svog zanata i specijalista je za bezglutenske đakonije.
Kada su Novak i njegova porodica u Srbiji, specijalno za njih sprema hleb bez glutena i razne grickalice koje odgovaraju njihovom načinu ishrane.
Već dve i po decenije on se uspešno bavi svojim zanatom, a inače je i glavni pekar Noletovog restorana.
Pored brojnih đakonija koje je osmislio i pripremio treba spomenuti i hleb od itebejskih šljiva, koji je postao pravi hit.
Jednom prilikom Radlovački je otkrio recept za hleb bez glutena, specijalitet koji Đoković najčešće poručuje od njega. Lak je za pripremu, a zdrav, prenosi Blic.rs.
Sastojci:
200 g bezglutenskog brašna
4 g kalijumove soli
1 kašika suncokretovog ulja
15 g kvasca
180 ml vode
šećer
(Espreso/24sedam/Prenela P.V)