Novak Đoković, Foto: EPA/JUANJO MARTIN

PAŽNJA

GLAVNI PEKAR ĐOKOVIĆEVOG RESTORANA OTKRIO RECEPT ZA HLEB KOJI ON UVEK JEDE: Zoran kaže da ga NON STOP PORUČUJE

U pitanju je Zoran Radlovački, majstor svog zanata i specijalista je za bezglutenske đakonije

Objavljeno: 30.04.2024. 10:41h

Najbolji teniser svih vremena ima i svog pekara koji je zadužen za ovaj deo njegove ishrane.

U pitanju je Zoran Radlovački, majstor svog zanata i specijalista je za bezglutenske đakonije.

Kada su Novak i njegova porodica u Srbiji, specijalno za njih sprema hleb bez glutena i razne grickalice koje odgovaraju njihovom načinu ishrane.

Već dve i po decenije on se uspešno bavi svojim zanatom, a inače je i glavni pekar Noletovog restorana.

foto: Printscreen/Youtube/UradiSamaIdeje

Pored brojnih đakonija koje je osmislio i pripremio treba spomenuti i hleb od itebejskih šljiva, koji je postao pravi hit.

Jednom prilikom Radlovački je otkrio recept za hleb bez glutena, specijalitet koji Đoković najčešće poručuje od njega. Lak je za pripremu, a zdrav, prenosi Blic.rs.

Sastojci:

200 g bezglutenskog brašna

4 g kalijumove soli

1 kašika suncokretovog ulja

15 g kvasca

180 ml vode

šećer

(Espreso/24sedam/Prenela P.V)