probajte
MILICA MILŠA OTKRILA RECEPT ZA USKRŠNJI UMAK KOJI IDE SAVRŠENO UZ PEČENJE: S ovim je ŽARKA OBORILA S NOGU, predobar
Oboje rado provode vreme u kuhinji, a za predstojeće uskršnje praznike glumica je podelila s nama kako pravi najbolji uskršnji umak.
Teško je reći ko se bolje snalazi u kuhinji, Milica Milša ili njen suprug Žarko Jokanović.
Oboje rado provode vreme u kuhinji, a za predstojeće uskršnje praznike glumica je podelila s nama kako pravi najbolji uskršnji umak.
Isprobajte ga i vi, sigurni smo da je odličan.
Sastojci
‒ 1 manja teglica rena
‒ 300 ml majoneza
‒ 1 mileram
‒ 2 čena belog luka
‒ 3 kašike peršuna
‒ 8 kuvanih jaja
‒ mladi luk
Pomešajte ren, majonez i mileram. Dodajte sitno iseckan peršun i beli luk. Smesu servirajte u pliću posudu, pa na nju stavite polovine kuvanih jaja. Sve pospite seckanim mladim lukom.
Umak servirajte sa mesom ili pečenjem.
(Espreso/Srbija Danas/Hello/Prenela P.V.)