Milica Milša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

probajte

MILICA MILŠA OTKRILA RECEPT ZA USKRŠNJI UMAK KOJI IDE SAVRŠENO UZ PEČENJE: S ovim je ŽARKA OBORILA S NOGU, predobar

Oboje rado provode vreme u kuhinji, a za predstojeće uskršnje praznike glumica je podelila s nama kako pravi najbolji uskršnji umak.

Objavljeno: 30.04.2024. 08:33h > 09:08h

Teško je reći ko se bolje snalazi u kuhinji, Milica Milša ili njen suprug Žarko Jokanović.

Oboje rado provode vreme u kuhinji, a za predstojeće uskršnje praznike glumica je podelila s nama kako pravi najbolji uskršnji umak.

Isprobajte ga i vi, sigurni smo da je odličan.

foto: Printscreen:instagram/milicamilsaisakovic

Sastojci

‒ 1 manja teglica rena

‒ 300 ml majoneza

‒ 1 mileram

‒ 2 čena belog luka

‒ 3 kašike peršuna

‒ 8 kuvanih jaja

‒ mladi luk

Pomešajte ren, majonez i mileram. Dodajte sitno iseckan peršun i beli luk. Smesu servirajte u pliću posudu, pa na nju stavite polovine kuvanih jaja. Sve pospite seckanim mladim lukom.

Umak servirajte sa mesom ili pečenjem.

(Espreso/Srbija Danas/Hello/Prenela P.V.)