Ljutenica, Foto: Privatna arhiva

pažnja

OVO JE NAJBOLJI SRPSKI RECEPT ZA LJUTENICU: Pikantnije od ovog ne može, poješćete i više nego što MOŽETE (FOTO)

Brzo jednostavno pikantno i jako ukusno jelo

Objavljeno: 21.04.2024. 10:01h

Ovog jutra donosim vam fantastični recept za ljutenicu.

Brzo jednostavno pikantno i jako ukusno jelo.

Potrebno je:

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

5 ljutih papričica

1 veći paradajz

50 gr sira

3 jaja

malo kačkavalja

ulje

Priprema:

Papričice oprati sveže zelene, nisu jako ljute, staviti u tigaanj i dodati malo ulja. Malo dodati soli ili suvog začina. Kad porumene sa obe strane dodati oljušten paradajz na kocke.

Posle 5-6 minuta dodati umućena jaja i na kraju rendan kačkavalj,

Poklopiti da se kačkavalj istopi.

Posuti peršunovim listom. Kako je ovo slatko kad bi znali obrisaćete tiganj

(Espreso zabava)