Ljutenica, Foto: Privatna arhiva
pažnja
OVO JE NAJBOLJI SRPSKI RECEPT ZA LJUTENICU: Pikantnije od ovog ne može, poješćete i više nego što MOŽETE (FOTO)
Brzo jednostavno pikantno i jako ukusno jelo
Objavljeno: 21.04.2024. 10:01h
Vanja Pejić
Ovog jutra donosim vam fantastični recept za ljutenicu.
Brzo jednostavno pikantno i jako ukusno jelo.
Potrebno je:
5 ljutih papričica
1 veći paradajz
50 gr sira
3 jaja
malo kačkavalja
ulje
Priprema:
Papričice oprati sveže zelene, nisu jako ljute, staviti u tigaanj i dodati malo ulja. Malo dodati soli ili suvog začina. Kad porumene sa obe strane dodati oljušten paradajz na kocke.
Posle 5-6 minuta dodati umućena jaja i na kraju rendan kačkavalj,
Poklopiti da se kačkavalj istopi.
Posuti peršunovim listom. Kako je ovo slatko kad bi znali obrisaćete tiganj
(Espreso zabava)