Ilustracija, Foto: Printscreen Youtube/Dozus Cook

savet

STAVITE HLEB U TIGANJ KADA PRŽITE MESO I IMAĆETE NAJUKUSNIJI RUČAK: Ovu caku svaka ISKUSNA domaćica zna

Pržena hrana je kalorična i masna, ali ne postoji osoba koja će odbiti prženo meso.

Objavljeno: 08.04.2024. 09:02h

Ono je definitvno najukusnije i retko kad je suvo. Najpopularnije prženo meso je pohovano, a mi vam donosimo super trik za prženje.

Zašto stavljate parče hleba u tiganj kada pržite meso?

Ako ste preterali sa uljem ili jednostavno ne želite da prženo meso bude previše masno, samo dodajte parče hleba u tiganj.

foto: Printscreen/Youtube/Simple Meal Prep.

On će apsorbovati sav višak masti. Jako je bitno da hleb izvadite na vreme iz tiganja, jer će se raspasti i onda niste ništa uradili.

Hleb ne služi samo da pokupi višak masti, njega možete da stavite i u šerpu sa cveklom koja se kuva, jer sprečava širenje neprijatnog mirisa.

Bonus video:

(Espreso/Stvar ukusa/Prenosi M.M.)