Zaboravite na komplikovanu tehniku posle koje se sve raspada, Foto: Printscreen / Youtube / Tatyana's Cooking
VIDEO
ISKUSNA DOMACICA OTKRIVA 4 NAČINA KAKO DA ZAVIJETE SARMU: Samo ovo uradite i ZABORAVITE NA RASPADANJE- uspeva svima
Bilo da pravite sarme od kiselog kupusa, zelja ili prolećne rolnice, ovaj savet će napraviti od vas majstora.
Objavljeno: 04.04.2024. 19:00h
Ilinka Orović
Operite listove kupusa pa isecite koren, a na ivicu stavite nadev od mlevenog mesa.Urolajte, pa prstom uvucite ivice sa obe strane ka unutra. Na ovaj način, sarme neće da se raspadnu, i biće super i kad ih poslužite.
Za detaljnije objašnjenje pogledajte video
Uz par trikova zaboravite na komplikovanu tehniku umotavnja sarmi koje se raspadaju. Ovo su 4 načina kako da ih najbolje i najbrže umotate, posle ovoga vam ostaje samo da uživate.
BONUS VIDEO:
(Espreso / Trpeza / Prenela I.O.)