savršen ukus
BAKIN RECEPT ZA NAJUKUSNIJU SARMU PODVARAK KOJA ĆE VAS RASPAMETITI: Sočno i izdašno jelo za nedeljni RUČAK
Ako ne znate da motate sarmu, ovo je idealan recept za vas
Za sve ljuitelje gurmanluka, baka je spremila recept za sarmu iz rerne iliti sarma iz podvarka.
Spremite ovaj izdašan i preukusan ručak i uživajte u svim aromama. Takođe pogledajte recpet za najbolju srpsku sarmu.
Potrebno je:
1 veći praziluk
veza belog luka
50 gr suve slanine
1 kašika masti ili 30 ml ulja
300 gr ml mesa
glavice kiselog kupusa seckan
300 gr suvih rebara
lovogov list
ml paprika
mala čašica opranog pirinča
ml biber
Priprema:
Na masti ispržiti seckanu slaninum dodati praziluk na kolutove pa i njega propržiti.
Dodati ml meso i njega izdinstati.
Dodati rebra kiseli kupus, alevu papriku ml biber i lovorov list. Sve izmešati dodati vode i dinstati 1 sat.
Staviti u vrelu rernu na 230 stepeni C neka se krčka još sat vremen.
Predlažem supicu i jednu dobru proju. Uživajte u pravom gurmanskom ručku.
bonus video
(Espreso)