Ilustarcija, Foto: Printscreen/Youtube/ kuhaj i peci

savet

EVO ŠTA BI TREBALO DA DODATE U PASULJ DA BI UKUS BIO JAČI I BOLJI: Za ovu BILJKU su ćule samo VRHUNSKE KUVARICE

Kao i kod pripreme mnogih jela i ovde su bitni začini, jer oni drastično poboljšavaju ukus jela

Objavljeno: 28.02.2024. 18:01h

Kada spremate kuvani pasulj ili prebranca pored soli bitno je da dodate i nanu. Sveža je bolji izbor, ali može da prođe i sušena.

Kada spremate pasulj dobro je da ga krčkate u sosu od paradajza, a postoji jedan začin koje mnoge domaćice ne dodaju u jelo, a čini ga preukusnim.

foto: Printscreen/Youtube/ Rasadnik Bugarski

U pitanju je piskavica, a i čubar je dobar izbor.

Poznato jelo će biti mnogo aromatičnije i lepše, a u mnogim nacionalnim kuhinjama dodaje se mešavina zdrobljenog semena slačice, korijandera i kumina. Ako pasulj koristite za salatu isprobavajte razne začine poput origana, majčine dušice ili mirođije.

Bonus video:

(Espreso/Krstarica/M.O.)