Ilustarcija, Foto: Printscreen/Youtube/ kuhaj i peci
savet
EVO ŠTA BI TREBALO DA DODATE U PASULJ DA BI UKUS BIO JAČI I BOLJI: Za ovu BILJKU su ćule samo VRHUNSKE KUVARICE
Kao i kod pripreme mnogih jela i ovde su bitni začini, jer oni drastično poboljšavaju ukus jela
Objavljeno: 28.02.2024. 18:01h
Marija Marković
Kada spremate kuvani pasulj ili prebranca pored soli bitno je da dodate i nanu. Sveža je bolji izbor, ali može da prođe i sušena.
Kada spremate pasulj dobro je da ga krčkate u sosu od paradajza, a postoji jedan začin koje mnoge domaćice ne dodaju u jelo, a čini ga preukusnim.
U pitanju je piskavica, a i čubar je dobar izbor.
Poznato jelo će biti mnogo aromatičnije i lepše, a u mnogim nacionalnim kuhinjama dodaje se mešavina zdrobljenog semena slačice, korijandera i kumina. Ako pasulj koristite za salatu isprobavajte razne začine poput origana, majčine dušice ili mirođije.
Bonus video:
(Espreso/Krstarica/M.O.)