Kiseli krastavci, Foto: Printscreen/Youtube/ Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen

pažnja

ISKUSNE DOMAĆICE OVO DODAJU KISELE KRASTAVCE I TAKO SE NIKADA NE POKVARE: Svaka žena mora d zna OVAJ TRIK

Da se kiseli krastavci pokvare može da utiče dosta faktora, kao što su npr. nedovoljno sterilisani poklopci, povrće koje nije dobro oprano

Objavljeno: 27.02.2024. 17:40h

Iako je zimnica sigurno već potrošena, mi vam donosimo sjajan trik koji možete da iskoristite već naredne sezone. Ako spadate u one domaćice koje se još uvek drže tradicije i više vole domaću od kupovne zimnice pročitajte u nastavku teksta kako možete da sprečite da se ne pokvari.

U ovom konkretnom slučaju iskusne domaćice su otkrile tajnu kako da kiseli krastavac potraje tokom cele zime.

foto: Printscreen/Youtube/ Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen

Da se kiseli krastavci pokvare može da utiče dosta faktora, kao što su npr. nedovoljno sterilisani poklopci, povrće koje nije dobro oprano…, ali postoje 2 sastojka koja će spasiti stvar. U pitanju su ren (hren) i sen.

REN

U teglu sa krastavcima dodajte i ren zbog kojeg će biti hrskavi, ali i ukusniji, a on takođe sprečava i da se pokvare.

SENF

Senf ima istu funkciju kao ren. I zbog njega su krastavci hrskaviji i ukusniji, ali i zaštićeni od kvarenja.

Bonus video:

(Espreso/Krstrica/Prenosi A.M.)