pažnja
ISKUSNE DOMAĆICE OVO DODAJU KISELE KRASTAVCE I TAKO SE NIKADA NE POKVARE: Svaka žena mora d zna OVAJ TRIK
Da se kiseli krastavci pokvare može da utiče dosta faktora, kao što su npr. nedovoljno sterilisani poklopci, povrće koje nije dobro oprano
Iako je zimnica sigurno već potrošena, mi vam donosimo sjajan trik koji možete da iskoristite već naredne sezone. Ako spadate u one domaćice koje se još uvek drže tradicije i više vole domaću od kupovne zimnice pročitajte u nastavku teksta kako možete da sprečite da se ne pokvari.
U ovom konkretnom slučaju iskusne domaćice su otkrile tajnu kako da kiseli krastavac potraje tokom cele zime.
Da se kiseli krastavci pokvare može da utiče dosta faktora, kao što su npr. nedovoljno sterilisani poklopci, povrće koje nije dobro oprano…, ali postoje 2 sastojka koja će spasiti stvar. U pitanju su ren (hren) i sen.
REN
U teglu sa krastavcima dodajte i ren zbog kojeg će biti hrskavi, ali i ukusniji, a on takođe sprečava i da se pokvare.
SENF
Senf ima istu funkciju kao ren. I zbog njega su krastavci hrskaviji i ukusniji, ali i zaštićeni od kvarenja.
Bonus video:
(Espreso/Krstrica/Prenosi A.M.)