paŽnja
OVAJ SASTOJAK DODAJTE U ĆUFTE I FAŠIRANE ŠNICLE I NEMA TEORETSKE ŠANSE DA SE RASPADNU: Tako ćete sprečiti PROPAST
Zapravo, dovoljno je da se doda jedan sastojak.
Mleveno meso ima višestruku upotrebu u kuhinji, može se koristiti za punjenje paprika, tikvica, pravljenje sarmi, musake, ali i za ćufte i faširane šnicle.
Iako svaka domaćica ima neki svoj trik za najbolje ćufte i faširane šnicle, postoji jedan koji će doprineti da meso bude savršenog ukusa, a neće se raspadati prilikom prženja.
Zapravo, dovoljno je da se doda jedan sastojak. U pitanju je obična domaća mast koju kad dodate ovim jelima, ona postaju ukusnija i sočnija.
Svinjska mast poboljšava kvalitet mesa, ali i daje posebnu aromu, pa će samim tim i jela od mlevenog mesa biti mnogo lepša.
Uvek je najbolje ako imate svežu, domaću mast. Ona nastaje tako što se mast skida sa mesa koje se peče ili prži.
Možete je čuvati u zamrzivaču dok vam ne zatreba. Uvek možete i da je kupite i koristite za razna jela ili prženje.
(Espreso/24sedam/K.O./Prenela P.V.)