Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Recepttura
recept
TORTA BOMBONJERA OSVOJILA JE SVE NAŠE DOMAĆICE: Recept je JEDNOSTAVAN čak i kuvaricama POČETNICAMA
Kolač koji sve naše domaćice žele da naprave
Objavljeno: 18.01.2024. 23:25h
Marija Marković
Prelep kolač koji se ne peče, brzo se sprema sa čokoladnim punjenim bombonama i čokoladnim smokijem. Pogledajte, napravite i uživajte!
Potrebno je:
- 350 gr ml. keksa
- 4 kašike meda
- 100 gr bele čokolade
- 100 gr crne čokolade
- 100 gr. ml. šećera
- 250 gr margarina sa maslacem
- 150 gr čokoladnog smokija
- 150 gr bombonjera čokoladice ( ima u slatkoj kući na meru)
Priprema:
Keks samleti, dodati mleven šećer, istopljen margarin sa belom čokoladom, med i čokoadni smoki. Sve dobro izjednačiti.
U uzan pleh stavite foliju pa stavite 1/3 keksa pa poređajte po sredini čokoladne punjene bombone .
Preko njih mleven keks pa opet bombone pa keks i dobro kašikom ispretiskajte sa svih strana. Ostavite da se stegne u frižideru.
Okrenite pleh i izvadite kolač i skinite foliju, pa ga prelite istopljenom čokoladom i odozgo ukrasite seckanim čokoladnim smokijem.
Bonus video: