Pohovano meso, Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

TAJNA PROFESONALCA!

KUVARI U RESTORANIMA ZA POHOVANJE KORSITE OVO UMESTO PREZLI: Meso će biti SOČNO, a hrskavo - caka zlata vredna

Daju mnogo bolji ukus jelu, a najbolji su sa mlevenim mesom

Objavljeno: 22.12.2023. 17:56h

Pomoću trikova profesionalnih kuvara možete da naučite kako se spremaju savršeno ukusna jela. Često se desi da uzmete od nekoga recept za jelo koje ste probali, ali se desi da ono ne ispadne baš kao što ste očekivali. Iako ste se pridržavali recepta u potpunosti, postoje neki trikovi koje iskusne domaćice zaborave da kažu, jer se njima to podrazumeva.

foto: Printscreen/Youtube/gastrobrat

Ima profesionalaca koji svoje trikove sebično čuvaju, a oni vam sigurno mogu ulepšati jela, i to na načine koji vam nikada ne bi pali na pamet.

Primera radi, orasi se često koriste u kuhinji, ali za pripremu poslastica. Sada im promenite primenu tako što ćete mlevene orahe koristiti umesto prezli.

Daju mnogo bolji ukus jelu, a najbolji su sa mlevenim mesom.

bonus video

(Espreso/Krstarica/D.R./prenela T.M.)