Pohovano meso, Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic
TAJNA PROFESONALCA!
KUVARI U RESTORANIMA ZA POHOVANJE KORSITE OVO UMESTO PREZLI: Meso će biti SOČNO, a hrskavo - caka zlata vredna
Daju mnogo bolji ukus jelu, a najbolji su sa mlevenim mesom
Objavljeno: 22.12.2023. 17:56h
Tatjana Maksić
Pomoću trikova profesionalnih kuvara možete da naučite kako se spremaju savršeno ukusna jela. Često se desi da uzmete od nekoga recept za jelo koje ste probali, ali se desi da ono ne ispadne baš kao što ste očekivali. Iako ste se pridržavali recepta u potpunosti, postoje neki trikovi koje iskusne domaćice zaborave da kažu, jer se njima to podrazumeva.
Primera radi, orasi se često koriste u kuhinji, ali za pripremu poslastica. Sada im promenite primenu tako što ćete mlevene orahe koristiti umesto prezli.
Daju mnogo bolji ukus jelu, a najbolji su sa mlevenim mesom.
bonus video
(Espreso/Krstarica/D.R./prenela T.M.)