Posni toblerone, Foto: Privatna arhiva
paŽnja
CELA JUGOSLAVIJA JE JELA OVAJ KOLAČ, TOLIKO SU UŽIVALI U NJEMU DA IM NIKAD NIJE BILO DOSTA: Bake se KUNU u njega
Pritisnuti i izravnati, Ostaviti 1 sat u zamrzivaču, Seći i sladiti se
Objavljeno: 19.12.2023. 10:37h
Vanja Pejić
U nastavku pročitajte recept za domaći posni toblerone.
Potrebno je:
150 gr cokolade
150 gr seckanih oraha ili lešnika
150 gr ml. posnog keksa
150 gr posnog margarina
2 pune kašike meda
50 g susama
150 g prah šecera
Po zelji preliti čokoladom
Priprema:
Kalupe u kome će te sipati obložiti providnom folijom,
Potreban je trouglasti kalup, ja sam sipala u četvrtast i malo u trouglasti kalup.
Pritisnuti i izravnati, Ostaviti 1 sat u zamrzivaču, Seći i sladiti se.
(Espreso/P.V.)