ovo je i više nego dobro
NAJUKUSNIJI KAFANSKI PODVARAK: Profesionalni kuvari u njega dodaju 1 vrstu mesa - recept koji svi zapisuju
Najukusniji kafanski podvarak profesionalnih kuvara koji u njega dodaju slaninu zbog kojeg je sočan, a recept svi zapisuju
Ideja za ručak nam uvek ponestane, pa je zato za mnoge žene dobro da isprobaju nešto drugačije i ukusnije.
Kuvanje sada po hladnijem vremenu mnogima ne predstavlja problem, jer čim dođe jesen uživanje u jelima na kašiku je prioritet.
Uz svaki specijalitet je dobro imati salatu, a znamo da je kafanska kupus salata jedna od najboljih, pa samim tim iskoriste glavice koje ste kupili za kiseljenje i svojim najmilijima je napravite prvom prilikom.
Kada je u pitanju hrana, za vas je tu kafanski podvarak profesionalnih kuvara na kojem će vam svi pozdavideti kada osete miris, a oni koji ga probaju neće poželeti drugačije da ga spremaju.
Recept nije težak, a ovo su sastojci za njega:
začini: suva začinska paprika, biber, suvi začin, ulje, pola čaše vode
2 glavice kupusa (oko 1 kg)
150-200gr slaninice
2 glavice crnog luka
oko 500 grama svinjskih šnicli
3-4 čena belog luka
Priprema ide ovako:
Na ulju prepržite meso da se uhvati lepa korica.
Izvadite meso i ostavite ga sa strane, pa na toj masnoći predinstajte crni luk, beli luk, i slaninicu.
Kasnije dodajte sitno seckan kupus i začine.
Sve izmešajte pa zatim posložite u vatrostalnu činiju i zapecite u rerni.
Ovakav podvarak je pun pogodak.
Bonus video:
(Espreso/Stil)