Paradajz čorba, Foto: Bakina kuhinja
ukusna
PARADAJZ ČORBA IDEALNA ZA HLADNE DANE KOJI NAM STIŽU: Pripremljena po BAKINOM RECEPTU, krepi dušu i telo (VIDEO)
Napravite ukusnu čorbu koja će vas ugrejati tokom hladnih jesenjih dana
Objavljeno: 09.11.2023. 09:27h
> 09:29h
Andjela Milojkovic
Osvežavajuća paradajz čorba krepi i telo i dušu. Gotova za 10 minuta.
Potrebno je:
1 šargarepa ulje
kuvan paradajz
voda
malo začina
soli
peršunov list
testenina po izboru
Priprema:
Šargarepu izrendati pa je na ulju propržiti malo.
Dodati paradajz 200 ml i 2 ločceta vode, pa ponoviti isto tako koliko vam treba čorbice.
Ubaciti suvi začin po želji može i malo šećera.
Dodati testeninu i na kraju peršunov list. Ostaviti da provri jos 5 minuta, i čorbica je gotova vrhunska.
Bonus video:
(Espreso)