Paradajz čorba, Foto: Bakina kuhinja

ukusna

PARADAJZ ČORBA IDEALNA ZA HLADNE DANE KOJI NAM STIŽU: Pripremljena po BAKINOM RECEPTU, krepi dušu i telo (VIDEO)

Napravite ukusnu čorbu koja će vas ugrejati tokom hladnih jesenjih dana

Objavljeno: 09.11.2023. 09:27h > 09:29h

Osvežavajuća paradajz čorba krepi i telo i dušu. Gotova za 10 minuta.

Potrebno je:

1 šargarepa ulje

Paradajz čorbafoto: Bakina kuhinja

kuvan paradajz

voda

malo začina

soli

peršunov list

testenina po izboru

Priprema:

Paradajz čorba FOTO: Bakina kuhinja
Paradajz čorba FOTO: Bakina kuhinja

Šargarepu izrendati pa je na ulju propržiti malo.

Dodati paradajz 200 ml i 2 ločceta vode, pa ponoviti isto tako koliko vam treba čorbice.

Ubaciti suvi začin po želji može i malo šećera.

Dodati testeninu i na kraju peršunov list. Ostaviti da provri jos 5 minuta, i čorbica je gotova vrhunska.

Bonus video:

(Espreso)