auu, kakav ukus!
BAKIN RECEPT ZA POSNI KROMPIR IZ RERNE: Skoro niste probali nešto ovako SOČNO i ukusno - olizaćete tepsiju
Posni krompir iz rerne će obožavati i pravi gurmani
Retko šta je dobro od pravog pekarskog krompira, punog lepih začina i aroma, a danas vam donosimo super recept za bakin posni krompir iz rerne. Ništa slaže niste skoro probali, s toga napravite ovaj lagani ručak već danas.
Potrebno je:
500 gr krompira
malo soli ili suvog zacina
ml biber
2-3 cena belog luk
malo mlevene paprike
mL soljica opranog pirinca
ulje
Priprema:
Krompir iseci na listice, posuti zacinom, ili samo posoliti, dodati papriku ml biber i izgnjecen beli luk.
Sve izjednaciti Iseci luk na listice, kao i paradajz.
Posoliti. U podmazanu tepsiju na dno staviti pola krompira pa luk i paradajz odozgo opran pirinac odozgo pokriti sa ostatkom krompira.A još jedno jelo od krompira - paprikaš, pročitajte ovde kako se pravi.
Malo pouljiti pa peci na 210 stepeni C 30-40 minuta. Sluziti toplo
Bonus video
(Espreso)