spremite želudac
RADNIK RESTORANA BRZE HRANE SNIMIO ŠTA SE RADI SA BURGERIMA KOJE JEDEMO: Nakon ove GADOSTI pržićete jaja SVAKI DAN
Kada vidite šta se radi sa brzom hranom, dva puta ćete razmisliti pre nego što naručite burger
Kada dugo radite na istom mestu, koje podrazumeva i kontakt sa ljudima, nagledate se svega! Zaposleni jednog poznatog lanca brze hrane, Den Luk, već godinama gleda šta ljudi poručuju u ovom popularnom restoranu i odlučio je da otkrije neobične kombinacije koje su ga ostavile bez teksta.
Ljudi se neretko odlučuju da pored hrane poruče i piće, ali ne ono koje bi većina nas odabrala. Ovo su tri najčudnije kombinacije koje je Den primetio da njegove mušterije jedu.
Umakanje pomfrita u milkšejk
Uprkos velikom izboru umaka, uključujući kečap, majonez i sos za roštilj, kupcima, tvrdi, to i dalje nije dosta. Međutim, umakanje krompirića u milkšejk nije nešto novo. Obožavatelji ovog lanca tvrde da se to radi već dugi niz godina, te da je odlična kombinacija. Milkšejkovi od jagode, čokolade i vanile navedeni su kao savršeno prikladni umaci za krompiriće, a vrlo je poznata i kombinacija krompirića sa sladoledom.
Espreso kafa u milkšejku od vanile
Noviji trend uključuje stavljanje šoljice espresa u milkšejk od vanile. To je naime novi trend na Tik Toku, a poenta je da ukusom podseća na čuveni frapućino, što je ledeno, slatko piće sa sirupom, na bazi kafe, preliveno šlagom. Den tvrdi da to radi sve više njih i da je s tim nastala prava ludnica.
Burger sa sladoledom
Den dodaje i da je mnogo puta video, po njemu, izuzetno neobičnu kombinaciju, a to je paralelno jedenje burgera sa sladoledom.
“To je najčudnija stvar ikada. Videli smo to dosta puta i još uvek viđamo. Ljudi očigledno vole kombinacije slanog i slatkog”, zaključio je.
Bonus video: Hodočasnici iz Niša stigli iz Tel Aviva
(Espreso/Srbija danas)