Prženje svinjskih šnicli u tiganju, Foto: Printscreen/Youtube/kuhinjaza10

ideja za ručak

SAMO OVAKO SE SPREMAJU SOČNE SVINJSKE ŠNICLE: 3 kašičice OVOG SASTOJKA menjaju UKUS, ne postoje BOLJE

Svinjske snišne će biti sočne samo ako im dodate tri kašičice kokosovog ulja

Objavljeno: 07.09.2023. 17:15h

Da bi uživali u šniclama koje jedemo važno je da one budu sočne.

Ovaj recept će vam pomoći da tako i ispadnu.

Svako parče mesa će vam se topiti u ustima.

Svinjska šniclafoto: Printscreen/Youtube/Ballistic BBQ

Potrebni sastojci:

za 2 osobe

1 kg svinjskih leđa bez kosti

Jedna ipo kašičica himalajske soli

Pola kašičice mlevenog bibera

3 kašičice kokosovog ulja

100 ml vode

Svinjska šnicla u šerpifoto: Prinrscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Priprema

1.

Svinjska leđa iseći na šnicle, odstraniti višak masnoće, meso izlupati, posoliti i staviti biber

Rernu zagrejati na 200°.

Meso i krompir u tanjirufoto: Printscreen/Youtube/kuhinjaza10

2.

U posudu za pečenje dodati ulje, vodu i meso.

Poklopiti posudu i peći na 200° oko 40-50 minuta.

Bonus video:

(Espreso/Coolinarika.com)