Testo, Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

zapišite

OVAJ TAJNI SASTOJAK DAJE TESTU MEKOĆU: Postoji CAKA kako se UBACUJE, a sva PECIVA će biti VAZDUŠASTA

Postoji jedan sastojak posle kojeg će biti još ukusnije i mekše, a nikada vam ne bi palo na pamet da ga stavite u smesu

Objavljeno: 04.09.2023. 18:32h

Većina domaćica ima svoje recepte za testo koje koriste već godinama unazad.

Postoji jedan sastojak posle kojeg će biti još ukusnije i mekše, a nikada vam ne bi palo na pamet da ga stavite u smesu.

Reč je o puteru, ali postoji caka kako da se ubaci da bi imalo efekta.

foto: Printscreen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

Puter se često nalazi u sastojcima za testo, ali ga nikada niste dodavali na ovaj način.

Obično se dodajte puter u komadu sobne temeprature ili istopljeni puter, a mi vam savetujemo da ga malo pržite pre dodavanja u testo.

Šta treba da uradite?

Stavite puter u tiganj i kada se istopi pržite ga još 7-8 minuta i sve vreme mešajte.

foto: Printscreen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

Zatim ga sipajte u neku posudu i ostavite da se ohladi.

U testo dodajte dobijenu smesu i lepo umesite. Peciva će biti neverovatno ukusna i mekana.

Bonus video:

(Espreso/Stvar ukusa)