zapišite
OVAJ TAJNI SASTOJAK DAJE TESTU MEKOĆU: Postoji CAKA kako se UBACUJE, a sva PECIVA će biti VAZDUŠASTA
Postoji jedan sastojak posle kojeg će biti još ukusnije i mekše, a nikada vam ne bi palo na pamet da ga stavite u smesu
Većina domaćica ima svoje recepte za testo koje koriste već godinama unazad.
Postoji jedan sastojak posle kojeg će biti još ukusnije i mekše, a nikada vam ne bi palo na pamet da ga stavite u smesu.
Reč je o puteru, ali postoji caka kako da se ubaci da bi imalo efekta.
Puter se često nalazi u sastojcima za testo, ali ga nikada niste dodavali na ovaj način.
Obično se dodajte puter u komadu sobne temeprature ili istopljeni puter, a mi vam savetujemo da ga malo pržite pre dodavanja u testo.
Šta treba da uradite?
Stavite puter u tiganj i kada se istopi pržite ga još 7-8 minuta i sve vreme mešajte.
Zatim ga sipajte u neku posudu i ostavite da se ohladi.
U testo dodajte dobijenu smesu i lepo umesite. Peciva će biti neverovatno ukusna i mekana.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa)