nema bolje
OVO TORTA NOSI IME PO ANĐELU I NAJUKUSNIJA JE U 21. VEKU: Zbog JEDNOG sastojka niko živ joj NE ODOLEVA (FOTO)
Skuvati puding u zaslađenom mleku, dodati 100 g bele izlomljene čokolade i mešati dok se ne rastopi. Ostaviti puding da se ohladi
Sastojci
Potrebno je:
1 pakovanje kora za rozen tortu
1 l mleka
4 kesice pudinga od vanile
200 g bele čokolade
12 kašika šećera
100 g mleka u prahu
250 g margarina
125 g putera
500 g šlaga
4 čaše kisele pavlake
Priprema
Skuvati puding u zaslađenom mleku, dodati 100 g bele izlomljene čokolade i mešati dok se ne rastopi. Ostaviti puding da se ohladi.
Kada se puding ohladi sjediniti ga sa puterom, margarinom i mlekom u prahu.
Preostalu čokoladu sitno iseckati i umešati u fil.
Sve lepo sjediniti. Zatim za drugi fil umutiti šlag sa hladnom vodom i dodati kiselu pavlaku, sve dobro lagano sjediniti varjačom.
Filovati: Jednu koru premazati filom od pudinga, pa filom od šlaga, pa kora i sve tako dok ima materijala, poslednju koru premazati šlagom.
(Espreso/recepti.com)