SAZNAJTE
OMILJENO JELO PRINCEZE DAJANE ZBOG KOGA JE BILA TAKO VITKA:U SRBIJI ga svaka kuća JEDE bar 1 nedeljno ali za RUČAK
Dajanin kuvar koji je godinama radio za nju dobro se seća šta je princeza volela da jede za doručak.
Princeza Dajana bila je poznata po svojoj ljubavi prema fizičkoj aktivnosti. Obožavala je step-aerobik, kardio, rolanje i šetnje. Osim toga, jutra je znala provoditi u teretani.
Daren Mekgrejdi, kuvar koji je godinama radio za princezu Dajanu, dobro se seća šta je ona najčešće doručkovala. Kako tvrdi, tri puta nedeljno tražila je doručak bogat proteinima, a siromašan ugljenim hidratima.
„Htela je pasulj jer joj je neko rekao da ima malo ugljenih hidrata, malo masti i proteine, što je odlično za nekoga ko vežba“, rekao je Mekgrejdi.
Iako pasulj u našim krajevima nije namirnica koje se jede za doručak, deo je tipičnog engleskog doručka i poslužuje se uz jaja, slaninu, kobasice i gljive.
Princeza Dajana konzumirala je pasulj iz konzerve. U pola limenke nalazi se 150 kalorija, 9 grama proteina i 0 grama masti.
(Espreso/zadovoljna.nova)