Pohovano meso, Foto: Printscreen/Youtube/gastrobrat
recept
AKO DODATE OVAJ SASTOJAK U SMESU ZA POH SVAKO JELO ĆE BITI HRSKAVO I UKUSNO: Profesionalni kuvari OTKRILI TAJNU
U smesu za pohovanje dodajte ovaj tajni sastojak i svako jelo će biti savršeno
Objavljeno: 28.08.2023. 18:24h
Andjela Milojkovic
Mnogi su ljubitelji pržene hrane, iako nije previše zdrava, ali je neverovatno ukusna. Obično se koriste prezle i jaja, ali mi vam otkrivamo tajni sastojak uz koji će svako jelo biti još lepše.
U pitanju je omiljeni srpski napitak, a to je pivo. Zahvaljujući njemu, jelo će biti hrskavo i sočno.
Sastojci:
2 jajeta
3 kašike brašna
100 ml piva
so, biber
Priprema:
U posudi pomešajte jaja, brašno, pivo, pa posolite i pobiberite. Ako je smesa retka dodajte još malo brašna. Treba da bude malo gušća od one za palačinke. Uvaljajte u nju meso po želji ili povrće, a možete i sir da pohujete ovom smesom.
Majke i snajke
(Espreso/Stvar ukusa)