Palačinke, Foto: PRINTSCREEN/YT/ FRISCHE REZEPTE
ukusno
MALO KOJA DOMAĆICA ZNA DA SE OVAKO PRAVE NAJBOLJE POSNE PALAČINKE: Biće VAZDUŠASTIJE od ijednih drugih, oduvaće vas
U mlaku vodu dodati kvasac i šećer,so, brašno i dobro promešati da nema grudvice pa ostavite da odstoji pola sata pa peći u teflonskom tiganju kao i klasične bez ulja.
Objavljeno: 24.08.2023. 10:21h
Vanja Pejić
Mekane, vazdušaste i najukusnije palačinke do sada, a posne!
Sastojci
brašno250 gr
voda500 ml
šećerprstohvat
soprstohvat
kvasac10 gr
Kako pripremiti
U mlaku vodu dodati kvasac i šećer,so, brašno i dobro promešati da nema grudvice pa ostavite da odstoji pola sata pa peći u teflonskom tiganju kao i klasične bez ulja.
(Espreso/recepti.zenablic)