Palačinke, Foto: PRINTSCREEN/YT/ FRISCHE REZEPTE

ukusno

MALO KOJA DOMAĆICA ZNA DA SE OVAKO PRAVE NAJBOLJE POSNE PALAČINKE: Biće VAZDUŠASTIJE od ijednih drugih, oduvaće vas

U mlaku vodu dodati kvasac i šećer,so, brašno i dobro promešati da nema grudvice pa ostavite da odstoji pola sata pa peći u teflonskom tiganju kao i klasične bez ulja.

Objavljeno: 24.08.2023. 10:21h

Mekane, vazdušaste i najukusnije palačinke do sada, a posne!

Sastojci

brašno250 gr

voda500 ml

šećerprstohvat

soprstohvat

kvasac10 gr

Kako pripremiti

foto: Printscreen/Youtube/ Sašina Kuhinja

U mlaku vodu dodati kvasac i šećer,so, brašno i dobro promešati da nema grudvice pa ostavite da odstoji pola sata pa peći u teflonskom tiganju kao i klasične bez ulja.

(Espreso/recepti.zenablic)