Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

KORISNO

ISKUSNE DOMAĆICE SAMO OVAJ SASTOJAK STAVLJAJU U TESTO: Zbog njega bude MEKANO čak 3 DANA

Nije bitno da li pržite, pečete ili kuvate provereno radi za sve metode obrade testa

Objavljeno: 19.08.2023. 13:23h > 13:44h

Otkrivamo trik iskusnih domaćica uz koje će vaše testo biti mekano i posle trećeg dana.

Ovaj sastojak možete da dodate i u testo za pite, hleb, lepinje…

Nije bitno da li pržite, pečete ili kuvate provereno radi za sve metode obrade testa.

foto: Printscreen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

Taj fenomenalni sastojak ne košta puno, a skoro svi ga već imaju kod kuće. U pitanju je skrob.

Testo će biti ukusnije i mekše, a sve što treba da uradite je da ga dodate u brašno. Za četiri šolje brašna dovoljna je jedna kašika skroba, prenose Novosti.

Bonus video:

(Espreso/Krstarica/Novosti)