PREUKUSNO
OVO SU 2 PROVERENA RECEPTA ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Nećete osetiti da NEMA MESA kada vidite sa ČIM SE PUNE
2 proverena recepta za posne punjene paprike isprobajte što pre jer je ukus fenomenalan
Punjene paprike leti svi redovno jedemo, a kako je trenutno Gospojinski post možete da napravite i u posnoj varijanti.
Dva provererena recepta će vas iznenaditi jer su drugačiji od ostalih.
Tope se u ustima koliko su sočne i mekane.
Paprike sa krompirom i lukom
SASTOJCI:
Paprika
Praziluk
Crni luk
Beli luk
Pirinač
Peršun
Šargarepa
Paprike se napune navedenim sastojcima, mere su proizvoljne i peku se pod folijom oko sat vremena a nakon toga uklonite foliju i pečete još nekih 15ak minuta da porumene. Ukoliko ste ljubitelj safta dodajte malo više vode ili soka od paradajza.
Paprike sa šampinjonima i prinčem
SASTOJCI:
Crni luk
Beli luk
Šargarepa
Pirinač
Isti postupak kao i za prethodni recept. Dodajte i začine poput majčine dušice, slatke paprike i bosiljka za bogatiji ukus. Prijatno!
Bonus video:
(Espreso/Stil)