recept
U MLEVENO MESO OBAVEZNO DODAJTE JEDAN OD OVA TRI SASTOJKA: Samo tako će biti JOŠ SOČNIJE i UKUSNIJE
Ako spadate u one domaćice koje dodaju prezle u smesu nudimo vam tri ukusnije opcije, koje će ovo ćufte ili faširane šnicle učniti još sočnijim
Za specijalitete od mlevenog mesa ne morate da budete vrsna domaćica, jer se svi poprilično lako prave, a ako ste ljubitelj ćufti ili faširanih šnicli, otkrivamo vam sjajan trik koji će ovako pripremljeno mleveno meso učiniti još sočnijim.
Ako spadate u one domaćice koje dodaju prezle u smesu nudimo vam tri ukusnije opcije, koje će ovo ćufte ili faširane šnicle učniti još sočnijim. Ako niste stavljali prezle ili nešto od sledećih namirnica, naša je preporuka da počnete.
Šta se dodaje u mleveno meso?
Crni luk
Umesto prezli koristite izblendiranu glavicu crnog luka. Ne samo što se ćufte i faširane šnicle neće raspasti, već će biti i mnogo ukusnije.
Ovsene pahujice
Ovesne pahuljice potopite u mleko, a kada nabubri dodajte smesu u mleveno meso. Bićete oduševljeni.
Griz
Takođe, možete da zamenite prezle grizom, koji će poboljšati ukus.
Postoji još jedna bitna stvar, a to je da meso odstoji u frižideru nekih pola sata, pre prženja.
(Espreso/Stvar ukusa)