Jelena Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

UKUSNO!

OVAKO JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA BRUSKETE, I TO BEZ HLEBA! Jedan sastojak stvarno PRAVI RAZLIKU (FOTO)

Zagrejte rernu na 220 stepeni.

Objavljeno: 02.07.2023. 09:59h

Znamo kako izgleda kad se poznate Srpkinje posebno doteraju za neku svečanost, znamo kako pevaju, glume, kako dominiraju svetskim pistama. A kako kuvaju?

Ovo je recept za bruskete Jelene Đoković.

Sastojci:

2 velika ili 4 mala krompira

2 šolje seckanog čeri paradajza

2 mlevena čena belog luka

5 listova svežeg mlevenog bosiljka

¼ kašičice morske soli

sok od ½ limuna

1 kašičica meda (opciono)

so i biber po ukusu

Priprema:

Zagrejte rernu na 220 stepeni. Krompir isecite po dužini na dugačke ovale debljine oko pola centimetra i poređajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Krompir pecite 30 minuta, dok po vrhu ne dobije zlatno smeđu boju.

Umutite limunov sok, so, beli luk i med (po želji) u maloj posudi. Dodajte paradajz isečen na kockice i promešajte da se sjedini. Pečene kriške krompira poređajte na poslužavnik i po njima pospite paradajz isečen na kockice i mleveni bosiljak.

Po svakoj brusketi na kraju dodatno pospite morsku so i biber po ukusu.

Bonus video:

(Espreso / Zadovoljna)