Riba, Foto: Printscreen/Youtube/receptiizpasterove5164
recept
POHOVANA HRSKAVA RIBA BEZ BRAŠNA: Uživaćete u UKUSU, a laka za VARENJE (RECEPT)
Jednom kada probate ovako spremljenu ribu nećete moći da prestanete da je jedete
Objavljeno: 20.06.2023. 22:59h
Marija Marković
Pohovana riba je često teška za varenje i poh ubije ukus same ribe, ali ova smesa će vas oduševiti! Ukus nikad sočniji, a lagana za varenje!
Sastojci:
- 4 jajeta
- 4 kašikemajoneza
- 200 g tvrdog sira
- 1 kg fileta ribe (po izboru)
Priprema: Sir izrendajte, pa pomešajte sa umućenim jajima i majonezom. Posolite i pobiberite, pa dobro sjedinite smesu. Uvaljajte ribu i pržite na malo ulja. Prijtatno!
(Espreso/Stvar ukusa)