sjajno
KADA KUPUJETE OVU RIBU DOBRO OBRATITE PAŽNJU NA TO KAKVE SU JOJ OČI I KOŽA: To je glavni uslov za OVAJ RECEPT!
Kada kupujete tolstolobik obratite pažnju na spoljašnji izgled
Tolstolobik se najčešće jede za vreme posta i slava, a nije na odmet da ga već danas spremite.
Mi vam predlažemo da napravite prženi tolstolobik. Super je za ručak uz krompir salatu ili grilovano povrće, a trebaće vam 15 minuta da ga napravite, a postoje i cake koje će vam otkriti da li je riba sveža.
Kada kupujete tolstolobik obratite pažnju na spoljašnji izgled.
Oči treba da budu bistre i sjajne, meso elastično, a koža ne treba da bude lepljiva.
Sastojci:
8 tolstolobika
4 kašike bršana
4 kašike prezli
1 kašičica belog luka u prahu
1 limun
U posudi pomešajte brašno, prezle i beli luk u prahu. Kotlete ribe posolite i pobiberite, pa uvaljajte u dobijenu smesu. Pržite ih u zagrejanom ulju, pa poslužite sa limunom.
(Espreso/Stvarukusa)