Zapišite
OVU CAKU ZA KUPUS SALATU NIKO NE ZNA: Da bi bila SOČNA morate da je PRELIJETE SA OVIM, ukusniju niste JELI
Većina domaćica je navikla samo da da iseče kupus, stavi začina i to je to
Ovaj recept za kupus salatu morate da isprobate.
Većina domaćica je navikla samo da da iseče kupus, stavi začina i to je to.
Malo ko zna da jedan preliv može da bude pravo rešenje za još bolji ukus.
Popularna je postala i američka kupus salata sa majonezom, a donosimo vam recept i za azijsku. Sigurni smo da će vam se dopasti, a tajna fenomenalnog ukusa je u prelivu, kao i prepečenom susamu. Ova kupus salata se pravi lako, a odlična je uz meso, pogotovo pečenje.
Sastojci:
1 manji kupus
60 ml soja sosa
2,5 kašike pirinčanog sirćeta
2 kašike ulja
2 kašike susamovog ulja
2,5 kašika šećera
2-3 kašike semena susama
Priprema: Iseckajte kupus na trake ili ga izrendajte, pa operite. U posudi pomešajte soja sos, pirinčano sirće, ulje, susamovo ulje i šećer. Prelijte preko salate. Dobro promešajte da se svi sastojci lepo sjedine, pa pospite susamom koji ste prethodno ispekli.
Oduševićete se kada probate.
(Espreso/Stvar ukusa)