Pohovano meso, Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

recept

SIPAJTE OVAJ NAPITAK U SMESU ZA POHOVANJE I UVEK ĆE BITI HRSKAVA: Tako je spremaju u NAJBOLJIM RESTORANIMA

Meso će iznutra ostati sočno, a korica će biti hrskava

Objavljeno: 16.06.2023. 22:59h

Pohovano meso voli većina ljudi, jer je specifičnog ukusa. Međutim, nekada se zbog brašna i prezli napravi veliki nered, a i smesa za pohovanje ne ispadne uvek onako kako ste želeli.

Smesu za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava.

foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

Zato sa vama delimo jedan recept za savršenu smesu za pohovanje.

Sastojci:

3 jaja

5 kašika brašna

1 kašika prezli

1/2 kašičice soli

200 ml piva

foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

Priprema:

Jaja umutite, pa u njih dodajte brašno, so, prezle i pivo.

Meso uvaljajte u ovu smesu, pa ga pecite na regularan način.

Majke i snajke:

(Espreso/Telegraf)