Bećarac u tiganju, Foto: Printscreen/Youtube/ Reci Peci
predlog
PRE STAVLJANJA PARADAJZA U BEĆARAC OBAVEZNO URADITE 1 STVAR: Samo tako će biti MEKAN i SOČAN
Ovaj morate što pre da isprobate jer će vam nepca odmah zaigrati
Objavljeno: 28.05.2023. 14:03h
Nikolina Jokić
Postoji mnogo recepata za bećarac i domaćice vole svašta da isprobavaju sa povrćem.
Ovaj morate što pre da isprobate jer će vam nepca odmah zaigrati.
Svideće vam se više nego bilo koji drugi.
Sastojci
Potrebno je:
600 g paprika
300 g svežeg paradajza
300 g crnog luka
1/2 dl ulja
po želji soli
Priprema
Iseckati crni luk na kockice. U dubljem tiganju zagrejati ulje, staviti crni luk i dinstati uz dodavanje vode. Iseckane paprike dodati luku. Zajedno dinstati da i paprike omekšaju.
Paradajz stavite u vruću vodu, oljuštite iseckati na kockice i dodati u tiganj. Pržiti dok ispari sok.
Na kraju posoliti i dobro promešati.
(Espreso/Recepti.com)