ZNAČIĆE VAM TO
KOJA 3 SASTOJKA SE DODAJU U MLEVENO MESO DA BUDE UKUSNIJE? Iskusne domaćice otkrile trikove koje niste znali
Od mlevenog mesa domaćice spremaju musaku, sarmu, punjene paprike, ćufte i mnoga druga
Zapamtite tri sastojka koja će mlevenom mesu dati još bolji ukus.
Od mlevenog mesa domaćice spremaju musaku, sarmu, punjene paprike, ćufte i mnoga druga.
Još kad dodate to nećete se pokajati.
Ne morate odjednom, nego možete i da izaberete onu koja vam deluje da će učini meso najukusnijim.
Puter
Pre nego što ga dodate u mleveno meso, puter zamrznite, pa onda izrendajte. U smesu dodajte i začine, pa napravite jelo po želji.
Švapski sir
Koliko god delovalo neočekivano, ako dodate švapski sir u mleveno meso ono će biti sočno i mekano. Na 1 kg mesa ide 300-500 g sira.
Paradajz prvo blanširajte, pa ogulite kožicu. Isecite na kockice ili izblendirajte, pa dodajte u mleveno meso.
(Espreso/Stvar ukusa)