ručak za tren oka!
NAJBOLJI TRIK ZA SPREMANJE SVINJSKIH REBARACA: Ako to uradite OVAKO, VOLEĆE VAS JOŠ VIŠE
Ako danas ne znate šta spremati za ručak, imamo rešenej za vas!
Spremite svinjska rebarca na ovaj načini cela porodica će biti oduševljena!
Sastojci
- 1 veliki komad svinske rebarca
- 1 zlica vegeta
- 1 kasicica papar
- 1/2 kasicica bjeli luk u prahu
- 1/3 kasicica alova paprika
- sol po ukus
- 2 zlice senf
- 1 kasicica worcestershire sos
ZA PREMAZ
- 3-4 zlice kecap
- 1 zlica maslinovo ulje
- 1 kasicica origano
Priprema
1. Vegeta, papar, sol, alova paprika i bjeli luk promesajte i stime posolite rebarca
2. Senf promesajte sa worcestershire sos i premazite rebarca
3. Ljepo ih umotajte u aluminijumskoj foliju (koju ste poprskaleuljom) i ostavite nekoliko sata u frizideru
4. Pecnicu zagrejte na 120 stupnjeva i pecite rebarca tako zavijani u foliju oko 2 1/2 sata
5. Otvorite foliju (pazite da se ne opecete) i premazite rebarca sa mjesavinom kecapa, maslinovo ulje i origano
6. Sad imate dva izbora…mozete ovako premazani da ih malo provrtite na rostilja ili kao sto sam radila ja ukljucite gornji grejac pecnice na najjaku vatru i pecite ih nekoliko minuta dok se ne uhvati ljepa korica
(Espreso/Coolinarika)