trik
STAVITE JEDAN SASTOJAK U TESTO I BIĆE NAJMEKANIJE DO SADA: Trik ZLATA VREDAN koji ćete uvek praktikovati
Profesionalni pekari imaju super trik
Testo je nezaobilazno na svakoj trpezi, a ima li šta lepše od mekanog domaćeg hleba koji ste vi pripremili?
Priprema nije teška jer je u par korka već spremno, ali da bi bilo savršenog ukusa psotoje neki trikovi koje bi trebalo da primenite.
Evo jednog trika za najmekanije testo.
Ako volite da mesite kolače, pite ili testa, ovo je trik koji će vam znatno olakšati taj posao! Zapravo, ovaj trik je toliko jednostavan da će vam možda biti i smešan!
Znate kada nađete super recept, imate sve sastojke kod kuće, taman ste izdvojili pola sata da nešto umesite, a onda shvatite da piše da morate maslac da ostavite na sobnoj temperaturi?
Profesionalni pekari imaju super trik.
Stavite komad maslaca u zamrzivač na samo nekoliko minuta. Potom ga izvadite i stavite u komad folije da vam ne bi klizao, a onda uzmite kuhinjske rende! Narendajte maslac na najsitnijem delu: kao da je parmezan ili tvrdi sir, direktno u testo.
Na taj način, bolje će se rasporediti po testu i brže će se istopiti.
Majke i snajke:
(Espreso/Krstarica)