sjajno
OD SADA ĆETE SAMO OVAJ SASTOJAK STAVLJATI U PALAČINKE UMESTO ULJA: To je JEDINI TRIK da se LAKŠE PRŽE
Ukusne, mekane i tope se u ustima, a spremne za pola sata
Kad god nam se jede nešto slatko svima padne napamet da spreme jednostavnu i brzu poslasticu. Koja je to poslastica ako ne baš palačinke?
Ukusne, mekane i tope se u ustima, a spremne za pola sata.
Palačinke su omiljena poslastica i u slatkoj i u slanoj varijanti, a ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.
Svaka zemlja ima svoj recept kako sprema ovo fantastično jelo, a svaka domaćica ili kuvar imaju svoje trikove koji pomažu da testo bude što ukusnije i lakše za pravljenje.
Zato su iskusne domaćice otkrile kako to možete da poboljšate palačinke, pomoću sastojka koji je obavezan kao sos u raznim prazničnim i slavskim salatama.
U pitanju je majonez.
Sigurno nikada do sada niste dodavali majonez u testo za palačinke i deluje vam verovatno čudno. Ali, on ima dobar sastav sastojaka, koji pomažu da se palačinke lakše prže.
U testo za palačinke dodajte maksimalno 2 kašike majoneza u zavisnosti koju količinu pravite, uvek može manje, ali nikada više od ove količine.
On će učiniti da se palačinke ne lepe, a više ne morate da dodajte ulje ni u smesu ni da premazujete tiganj, a izuzetno su mekane, piše Stvar ukusa.
Ruske palačinke sa slaninom i pavlakom - niko im ne može odoleti:
(Espreso/Stvar ukusa)