sjajno
POTOPITE PERŠUN SA SODOM BIKARBONOM U VODU I STAVITE U FRIŽIDER: Kada vidite rezultat UVEK ćete TAKO RADITI
Peršun je povrće koje se često koristi u kuhinjama
Zeleno povrće svi volimo da jedemo, ali ono nije dobro ako se ne pojede u što bržem roku.
Srećom postoje trikovi koji će vam pomoći da sačuvate svežinu.
Peršun je povrće koje se često koristi u kuhinjama. Neizostavan je u supi. Ko od nas može da zamisli supu bez peršuna?
Ako želite da produžite svežinu ove biljke, a istovremeno ste protivnici zamrzavanja, imamo efikasan i jednostavan način za vas. Pratite uputstva u nastavku.
Kako produžiti svežinu peršuna?
Sipajte u posudu vodu. Dodajte kašiku sode bikarbone. Umočite peršun. Ovako čistite ovu biljku. Poprskajte sirće na dasku za sečenje i obrišite je krpom. Zatim iseckajte peršun. Stavite papirni ubrus na dno tegla pa stavite peršun.
Čuvajte teglu u frižideru. Možete je držati tamo mesec dana. Zahvaljujući ovom triku, peršun će zadržati aromu i ukus.
Majke i snajke:
(Espreso/Krstarica)