Prženice u tiganju, Foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

preukusno je

DOMAĆICE, DA BI PRŽENICE BILE MEKANE MORATE DA IM DODATE TAJNI SASTOJAK: Od sada ćete ih samo ovako SPREMATI RECEPT

Na tom doručku smo svi odrasli, a malo ko zna da jedan sastojak daje mekoću

Objavljeno: 17.04.2023. 09:39h

Nema osobe koja može da odoli prženicama.

Na tom doručku smo svi odrasli, a malo ko zna da jedan sastojak daje mekoću.

Od sada ih nećete spremati bez toga.

foto: Printscreen/youtube/mojamalakuhinja

Sastojci:

stari hleb isečen na tanke kriške (tost narezak)

listići trapista jaja

foto: Printscreen/youtube/mojamalakuhinja

ulje

Priprema: Na krišku hleba stavimo list tost nareska, zatim listić trapista, pa sve preklopimo sa drugom kriškom hleba, kako bi dobili sendvič koji spojimo čačkalicama na sva četiri kraja, kako se ne bi raspao pri prženju.

Po pola čačkalice je dovoljno za svaki kraj hleba.

foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

Ovako spremljen sendvič umačemo u jaja (sa obe strane), pa kao i svaku prženicu stavljamo na vrelo ulje, da se isprži sa obe strane.

(Espreso/Krstarica)