recept
OD SADA VIŠE NIKADA NEĆETE BACATI STARI HLEB: Napravite JEFTIN DORUČAK kao iz NAJBOLJE PEKARE koji se TOPI U USTIMA
Potrebno vam je 9 kriški starog hleba
Od starog hleba svašta nešto može da se napravi, a vi napravite doručak kao iz pekare.
Sastojci:
9 kriški starog hleba
2 jaja
150 ml mleka
so, biber, origano, bosiljak
200 g šunke
150 g kačkavalja
malo kečapa
malo zelene paprike i paradajza za dekoraciju
Priprema:
Isecite hleb na kriške.
Umutite jaja i mleko, pa dodajte so i biber.
Na pleh stavite papir za pečenje. Poređajte kriške hleba i na svaku kašikom rasporedite smesu od jaja i mleka. Ovaj korak će omekšat hleb iznutra dok će spolja ostati hrskav.
Poređajte šunku i sir. Stavite kečap i pospite svaku krišku origanom i bosiljkom. Pokapajte sa malo maslinovog ulja.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni od 10 do 15 minuta.
Šta Kinezi jedu za doručak:
(Espreso / Super žena)