biće ukusnija
SAMO OVAKO SE POHUJE RIBA: Brašno ne postoji u OVOME, pravićete je samo na ZDRAVIJI NAČIN (RECEPT)
Sada ćete poh napraviti na zdraviji način, a biće i ukusnija
Pohovanu ribu domaćice u toku posta redovno spremaju za ručak.
Sada ćete poh napraviti na zdraviji način, a biće i ukusnija.
Hrskavost kakvu do sada niste osetili.
Pohovani fileti ribe se najčešće spremaju, jer su najjednostavniji. Nema čišćenja i puno muke, a dobije se savršeno ukusan obrok. Umesto klasičnog poha koji se sastoji od brašna i jaja, predlažemo vam da napravite ovaj sa majonezom i sirom. Riba će imati zlatnu koricu, a ukus će biti još bolji nego sa običnim pohom.
Sastojci:
4 jajeta
4 kašike majoneza
200 g tvrdog sira
1 kg fileta ribe (po izboru)
Priprema: Sir izrendajte, pa pomešajte sa umućenim jajima i majonezom. Posolite i pobiberite, pa dobro sjedinite smesu. Uvaljajte ribu i pržite na malo ulja. Prijatno!
(Espreso/Stvar ukusa)